+30 23990 24043

Κατάλογοι προϊόντων

Η Intergraf προσφέρει την υπηρεσία εκτύπωσης καταλόγων προϊόντων σε ψηφιακή ή offset τεχνολογία (ανάλογα την ποσότητα). Το δέσιμο των καταλόγων προϊόντων μπορεί να γίνει με καρφίτσα ή με σπιράλ. Το χαρτί των καταλόγων προϊόντων ποικίλλει ανάλογα τις ανάγκες σας. Μπορεί να γίνει πλαστικοποίηση στο εξώφυλλο για μεγαλύτερη αντοχή. Επίσης η εκτύπωση τους μπορεί να γίνει σε ειδικά χαρτιά pvc για μεγαλύτερη αντοχή. Το μέγεθος του χαρτιού των καταλόγων ποικίλει ανάλογα τις ανάγκες σας.

Η εκτύπωση καταλόγου προϊόντων έχει ως σκοπό να παρουσιάσει με λεπτομέρεια και σαφήνεια την ποικιλία των προϊόντων ή υπηρεσιών που διαθέτει μια επιχείρηση. Συνήθως αποτελείτε από πολλές σελίδες που περιέχουν προϊόντα και κατηγορίες με τεχνικές προδιαγραφές σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Οι κατάλογοι προϊόντων είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα διαφήμισης καθώς δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε υποψήφιους ή υπάρχοντες πελάτες με σκοπό την προώθηση και προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών της επιχείρησης σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Not enough for your seo needs?

Have you specific requirements? Just send us details!