+30 23990 24043

Εκθεσιακά περίπτερα ‐ Σκηνικά συνεδρίων

Η Intergraf κατανοώντας την επιχειρησιακή δομή και στρατηγική του εκάστοτε πελάτη, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά εκθεσιακά περίπτερα που προβάλλουν το μήνυμα και τους στόχους σας καθιστώντας σας ανταγωνιστικούς και πρωτοπόρους.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της εταιρικής επικοινωνίας σας σε εμπορικές και κλαδικές εκθέσεις, η Intergraf δημιουργεί με μεράκι ξεχωριστά εκθεσιακά περίπτερα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας, αναδεικνύοντας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Τα εκθεσιακά συστήματα που χρησιμοποιούμε, ο εξοπλισμός μας, αλλά πάνω από όλα οι συνεργάτες μας φιλικοί, επαγγελματίες και έμπειροι, μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας και τα ποιο δύσκολα έργα.

Μελετάμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε κάθε επικοινωνιακή εκδήλωση που έχει σχέση με τη προβολή προϊόντων, υπηρεσιών και πολιτιστικών γεγονότων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Intergraf σας δίνει λύσεις στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου επαγγελματικών συναντήσεων, μεγάλων συνεδρίων η μικρών σεμιναρίων, επικεντρωνόμαστε στις λεπτομέρειες, ώστε εσείς να μπορείτε απρόσκοπτα να ασχοληθείτε με τον αντικειμενικό σας σκοπό.

Για μας η επιτυχία ενός συνεδρίου δεν είναι μόνο η επιλογή ενός καλού ξενοδοχείου. Είναι οι παροχές του ξενοδοχείου, του συνεδριακού χώρου, του μενού των εστιατορίων, των διαφόρων happenings, της διασκέδασης, η επαγγελματική υποστήριξη στον τομέα της οργάνωσης.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Not enough for your seo needs?

Have you specific requirements? Just send us details!