+30 23990 24043

Αυτοκόλλητες ετικέτες για βάζο - Φιάλη με κοπτική φόρμα σε μικρές και μεγάλες ποσότητες

Στην Intergraf μπορείτε να εκτυπώσετε τις δικές σας αυτοκόλλητες ετικέτες για βάζα, για όλα τα είδη βάζων.

Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τα βάζα σας οικονομικά διαλέγοντας απο τα έτοιμα σχέδια που προτείνουμε ή στέλνοντας μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Οι ετικέτες μας αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία. Προσωποποιημένες ετικέτες και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε εττικέτες για βάζα και μπουκάλια, κρασιού, μελιού, για γάμο, βάπτιση, και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Προσφέρουμε αυτοκόλλητες ετικέτες διαφόρων τύπων, μεγεθών και σχημάτων ανάλογα με τη ζήτησή σας. Οι αυτοκόλλητες ετικέτες διαθέτουν κόλλα υψηλής αντοχής ενώ μπορείτε να τις βρείτε σε διαφορετικούς τύπους υλικών, χαρτί gloss ή mat, PP λευκό ή διάφανο.

Στην Intergraf μπορείτε να εκτυπώσετε αυτοκόλλητες ετικέτες για καλλυντική χρήση (σαμπουάν, αφρόλουτρα, μάσκες-κρέμες μαλλιών), ποτά, τρόφιμα σε γυάλινα βάζα ή πλαστικά (λαχανικά σε άλμη, γεμιστά λαχανικά, ελιές κ.α.), υγρά απορρυπαντικά σε πλαστικό μπουκάλι, ετικέτες απλές ή με ολογραφική ασημοτυπία για παιχνίδια ή άλλες χρήσεις, θερμικές αυτοκόλλητες ετικέτες που τοποθετούνται σε πλαστικά container και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ετικέτα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Not enough for your seo needs?

Have you specific requirements? Just send us details!