+30 23990 24043

Τετράδια

Η Intergraf τώρα μπορεί να σας δώσει ένα ακόμα διαφημιστικό προϊόν τα διαφημιστικά τετράδια. Ιδανική λύση για φροντιστήρια, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, συλλόγους, κ.α. Με τις απεριόριστες δυνατότητες που έχουμε μπορούμε να σας δώσουμε αποτελεσματική και οικονομική λύση στην προβολή της εταιρείας σας. Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης κάθε μορφής τετραδίου και σε όποια διάσταση επιθυμείτε.

Τα διαφημιστικά τετράδια είναι χρήσιμα κυρίως για κάθε φροντιστήριο, το οποίο θέλει να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή του. Είναι ιδιαιτέρως πρακτικά και η αξιοποίησή τους είναι αδιαμφισβήτητη. Συνεπώς, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ένα απλό διαφημιστικό φυλλάδιο και ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ των φροντιστηρίων.

Τα συνήθη μεγέθη είναι τα: A5 (14X21), B5 (17×24), Α4 (21X29).

Μπορείτε να επιλέξετε είτε με καρφίτσα, είτε να είναι ραφτό κολλητό, είτε σπιράλ. Υπάρχει βεβαίως και η εκδοχή των κολλητών τετραδίων, μόνο που προτείνεται συνήθως για μικρού τιράζ (παραγωγές μικρής ποσότητας).

Αναφορικά με το εσωτερικό, οι επιλογές κυμαίνονται σε λευκό χαρτί γραφής από 80 έως 100 γραμμάρια, ενώ παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα χρωματιστών φύλλων όπως και η επιλογή γυαλιστερών χαρτιών velvet ή illustration συνήθως από 90 έως 115 γραμμάρια. Τα εξώφυλλα τις περισσότερες φορές είναι μεσαίου ή μεγάλου βάρους από 170 έως 300 γραμμάρια.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Not enough for your seo needs?

Have you specific requirements? Just send us details!