+30 23990 24043

Τιμοκατάλογοι όλων των ειδών (menu) - σουπλά

Η Intergaf αναλαμβάνει τη σχεδίαση, εκτύπωση και κατασκευή καταλόγων για εστιατόρια, καφετερίες (cafe), μπαρ (bar), ξενοδοχεία, μεζεδοπωλεία, μπυραρίες, πιτσαρίες και οποιουδήποτε άλλου τύπου επιχείρησης που χρειάζεται το δικό της κατάλογο – menu.

Οι κατάλογοι αντιπροσωπεύουν την επαγγελματική εικόνα της επιχείρησής (ταβέρνας, ψητοπωλείου, καταστήματος εστίασης, cafe, bar, ξενοδοχείο, κ.α), γι’ αυτό πρέπει να είναι άριστα σχεδιασμένοι και να εξυπηρετούν τις ανάγκες της. Η Intergraf, σχεδιάζει και εκτυπώνει τιμοκαταλόγους μενού, αναδεικνύοντας το design, το στυλ και τα πιάτα του καταστήματος.

Η εκτύπωση μενού για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης & αναψυχής αντιπροσωπεύουν την επαγγελματική εικόνα και ενημερώνουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιχείρησης. Πέρα από απαραίτητο κατά το νόμο, είναι ένα μέσο αύξησης τζίρου και προώθησης προϊόντων. Η εκτύπωση μενού αντιπροσωπεύει την επαγγελματική εικόνα της επιχείρησης μαζικής εστίασης και ενημερώνει τους υποψήφιους ή υπάρχων πελάτες για τα προϊόντα της.

Εκτυπώνουμε Καταλόγους – Menu σε όλες τις διαστάσεις, αδιάβροχους ή πλαστικοποιημένους, σε πλήθος εκτυπωτικών χαρτιών, υλικών και χρωμάτων, με χονδρό εξώφυλλο σε ότι στυλ βιβλιοδεσίας επιθυμείτε.

Στην Intergraf μπορείτε επίσης να παραγγείλετε χάρτινα σουπλά για εστιατόρια, cafe, μπαρ, ξενοδοχία, ταβέρνες από 1χρώμα έως 4χρωμία offset εκτύπωση σε διαστάσεις Α3.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Not enough for your seo needs?

Have you specific requirements? Just send us details!