+30 23990 24043

Κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητα

Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση μέσω της κάλυψης των εταιρικών αυτοκίνητων, ο οποίος παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο, έναντι των άλλων.

Η συνεργασία μας με την 3M Hellas βοηθά να δώσουμε τη μέγιστη χρονικά αντοχή του υλικού, καλύπτοντας παράλληλα ποιότητα εκτύπωσης, υλικού και επικόλλησης. Μπορούν να παραχθούν αυτοκόλλητα μερικής κάλυψης αλλά και ολικής κάλυψης ενός αυτοκινήτου.

Επίσης, η κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητα είναι η ιδανική επιλογή για αλλαγή του χρώματος αυτοκινήτου με αυτοκόλλητες μεμβράνες (car wraps), μηχανής ή σκάφους γιατί μόνο πλεονεκτήματα έχει να επιδείξει σε σύγκριση με την μόνιμη βαφή, γι’ αυτό και είναι παγκοσμίως διαδεδομένο, τόσο για προσωπικά όσο και για επαγγελματικά ή κρατικά οχήματα.

Η κάλυψη ολόκληρου ή μέρους του αυτοκινήτου με αυτοκόλλητες ζελατίνες προσφέρει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, ιδανική προστασία, εντυπωσιακή εμφάνιση, εξαιρετική αντοχή, ενώ η αφαίρεσή τους είναι άμεση ανά πάσα στιγμή το επιθυμείτε.

  • Θέλετε να βάψετε πάλι το αυτοκίνητό σας λόγω παλαιότητας ή φθοράς του χρώματος;
  • Βαρεθήκατε το ίδιο χρώμα και θέλετε να το ανανεώσετε γρήγορα και οικονομικά;
  • Είστε λάτρεις του αυτοκινήτου και σας αρέσει να το διατηρείτε σαν καινούργιο;
  • Θέλετε να επισκευάσετε το χρώμα του σε ολόκληρο το όχημα ή τμήμα του, λόγω μικροατυχήματος;
  • Έχετε πάθος με το στυλ και θέλετε να ξεχωρίζετε προσελκύοντας όλα τα βλέμματα;
  • Χρειάζεστε μια επαγγελματική κινητή διαφήμιση της εταιρείας σας;

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Not enough for your seo needs?

Have you specific requirements? Just send us details!