Εξοπλισμός

SCHNELLPRSSENFARRIK FRANKENTHAL Stella

Έτος κατασκευής 1850 με S/N :

Mια συλλεκτική μηχανή από τα ελάχιστα κομμάτια που έχουν μείνει σε παγκόσμιο επίπεδο ποδοκίνητη σε άριστη κατάσταση. Αποκτήθηκε από την Intergraf  σε δημοπρασία Γερμανικού οίκου ιστορικών τυπογραφικών  μηχανών. Έχει γίνει πλήρης αναπαλαίωση  και έχει προστεθεί ηλεκτροκινητήρας χωρίς να αλλοιωθεί επ΄ουδενί  η κατάσταση της μηχανής.

HEIDELBERG Platen 13'' X 18''

Έτος κατασκευής 1966 με S/N : T158164N

Η συγκεκριμένη μηχανή είχε αγοραστεί καινούρια από την HEIDELBERG το 1967 από τον αείμνηστο κυρ Παντελή Παλαιολόγο έχει ελληνική σήμανση σε όλες τις επιγραφές που φέρει και είναι άψογα συντηρημένη μιας και ο κυρ Παντελής πρόλαβε να την δουλέψει για πολύ λύγο χρονικό διάστημα.
Η μηχανή αυτή παρέμεινε  σφραγισμένη στο κουτί της για πάνω από 45 χρόνια. Την αποικήσαμε το 2018 μόλις την ανακαλύψαμε. Βρίσκετε σε άριστη κατάσταση και χρησιμοποιείται για εκτύπωση και κοπή.

HEIDELBERG KSBA 18'' X 23'' CYLINDER

Έτος κατασκευής 1965 με S/N : KSPA319267

Το μοντέλο αυτό κατασκευάστηκε στην τότε δυτική Γερμανία μεταξύ 1995 και 1981. Είναι μήκους 2,5 μέτρων, πλάτους σχεδόν 1,5 μέτρων και ζυγίζει πάνω από 3 τόνους. Η μηχανή αυτή είναι για χαρτί μεγάλου μεγέθους και χρησιμοποιείται απολαυστικά και μόνο για κοπή με κοπτική φόρμα.

HEIDELBERG Platen 13¨ X 18¨ STOP CYLINDER

Έτος κατασκευής 1976 με S/N : T189396N

Είναι ένα πλήρες ανακατασκευασμένο πιεστήριο σε άριστη κατάσταση. Έχει προστεθεί θερμοτυπικό σύστημα και χρησιμοποιείται για Εκτύπωση και Χρυσοτυπιες.

HOHNER-RABIT-II

Έτος κατασκευής 1956 με S/N : 568

Είναι ένα σύγχρονο πιεστήριο με μεταβλητή ταχύτητα και μέτρα ακριβείας
η μηχανή αυτή χρησιμοποιείται στο εργαστήριο  μας για εκτύπωση, κοπή, αναγλυφοτυπία και θερμοτυπία.

ΚΡΟΝΟΣ

Δύο πρέσες ΚΡΟΝΟΣ  Ελληνικής κατασκευής  που χρονολογούνται από της αρχές του περασμένου αιώνα. Οι εργασίες που εκτελούν είναι κοπή, εκτύπωση βαθυτυπία και θερμοτυπία . 

Boston mini

Το bosoton mini είναι από τα ελάχιστα κομμάτια που κυκλοφορήσαν παγκοσμίως  με επιφάνια εκτύπωσης 6¨ Χ 4¨ . Με απίστευτες κοπτικές  ικανότητες. 

HEIDELBERG Printmaster

Μονόχρωμο offset 

KONICA MINOLTA

POLAR 78 XS

Κοπτικό μηχάνημα με ψηφιακή   μέτρηση
και προγράμματα κοπής.

Mutoh ValueJet 1638 UR

Κοπτικό SUMMA S140

Βοηθητικός εξοπλισμός

Search
Σελεμενάνκη 49 Νέα Καλλικράτεια 63 080 Χαλκιδικής

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.